Przepisy na 119 potraw z mięsa, w tym wyborne wieprzowe pieczenie dla całej rodziny, propozycje marynat, sosów, surówek i sałatek, a także sposoby na podanie baraniny, jagnięciny i dziczyzny oraz przygotowanie drinków na grillowe party – to wszystko znajdzie się w specjalnym wydaniu miesięcznika „Kuchnia” zatytułowanym „Mięso”. Numer ukaże się na rynku już we wtorek, 26 kwietnia br. w ramach wyjątkowej „Kolekcji dla smakosza”.

 Mieso_wydanie_specjalne_okladkaW wydaniu „Mięso” czytelnicy znajdą nie tylko podstawowe informacje dotyczące wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu, jagnięciny, baraniny oraz dziczyzny – czyli co i na co można z nich wykroić oraz jakie wyśmienite dania można z nich przygotować, ale również dowiedzą się, z czym je najlepiej podawać, jakie sosy do nich przyrządzić i które z nich najlepiej grillować.

Redakcja podpowie, jakie napoje zaproponować do mięsnej uczty, które podroby wybierać i jak je przygotowywać, jak używać piwa do sosów i marynat oraz jak zrobić pyszne zupy na wołowinie, a pisarz Stanisław Tekieli opowie o mięsie w języku polskim.

„Mięso” – wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawi się w punktach sprzedaży prasy we wtorek, 26  kwietnia br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 100 stron w formacie 231 x 274 mm.

Wydanie „Mięso” jest promowane w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl), w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Rock Radio, Radio TOK FM) oraz w kinach sieci Helios. Działania reklamowe przygotował dział marketingu pionu Czasopisma i prasa bezpłatna Agory.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF