Zapowiedzi najciekawszych programów w Polsat Food Network
8-14 maja 2016
Ewa gotuje
Od poniedziałku do piątku
o godzinie 21:00 i 21:30
Premiera sezonu 17
Niezawodna specjalistka od polskiej kuchni – Ewa Wachowicz – wraca w kolejnym sezonie pełnym nieziemskich przysmaków. W tym tygodniu zaprezentuje mnóstwo wiosennych inspiracji. Będzie przepis na udanego grilla, potrway z cukinią i słodkie, owocowe desery a wszystko podane w prostej formie wręcz zachęcającej do gotowania!
Ewa Wachowicz, specjalistka od polskiej kuchni pokazuje jak łączyć tradycyjne polskie dania z odrobiną kulinarnej fantazji, co gwarantuje smaczne i oryginalne połączenia.
Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem
Od poniedziałku do piątku
o godzinie 14:00
Emisja odcinków 5-8 serii 1
Matt Moran zabiera wszystkich widzów w niesamowitą podróż po Austaralii. Widzowie uświadczą nie tylko kulinarnych przeżyć, ale wybierając się na wycieczkę z Mattem nie zabraknie też pięknych krajobrazów i ciekawostek kulturowych. W tym tygodniu poznamy, między innymi, tajniki australijskiego makaronu i przepis na danie z bizona!
Matt Moran, australijski kucharz, autor książek i programów kulinarnych posiadający ponad 30-letnie doświadczenie. Jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy australijskiej telewizji.
Powrót amerykańskich restauracji
W czwartek o godzinie 22:30
Premiera serii
Ty Pennington i Amanda Freitag pędzą od miasta do miasta, by ratować ukochane restauracje, które znalazły się na skraju upadku. Nie uprzedzając o niczym właścicieli, w zaledwie dwa dni Ty przeprowadza remont lokalu, podczas gdy Amanda zajmuje się odświeżeniem menu. W tym tygodniu pokażą jak wespół zespół z lokalnymi mieszkańcami odnowili restaurację serwującą przysmaki od stuleci.
Ty Pennington i Amanda Freitag to duet, który potrafi zdziałać cuda. Amanda jest znanym nowojorskim kucharzem a Ty specjalistą od ekstremalnego odnawiania podupadłych budynków.
Kobieta na Dzikim Zachodzie
W sobotę o 17:00
Premiera sezonu 10
W kolejnym sezonie Ree Drummond ugotuje kolejną porcję iście amerykańskich przysmaków. Zacznie od pysznych pomysłów na desery – będzie pudding, mus czekoladowy i jabłkowo-karmelowego desery lodowego. Nie zabraknie również pikantnych przysmaków wśród, których znajdzie się wiosenne tortellini, jajka na chrupko oraz warzywa z lekkim, szpinakowym dipem.
Ree Drummond to amerykańska bloggerka, autorka książek kulinarnych i persona telewizyjna. W swoim show pokazuje życie swojej rodziny żyjącej na teksańskim ranczo oraz iście farmerskie przysmaki.
Dodaj komentarz