Przepis Jana Niezbędnego na… Niezapomniany sezon grillowy!
Sezon na grilla czas zacząć! W tym roku postawmy na zdrowe i wygodne grillowanie z Janem Niezbędnym. Obok kiełbasek i karkówki na tackach do grilla połóżmy kolorowe warzywno-drobiowe szaszłyki, soczyste ryby, warzywa w ziołach i owoce. A żeby czas spędzony z przyjaciółmi na wspólnym delektowaniu się pysznościami trwał jeszcze dłużej, Jan Niezbędny proponuje szeroką gamę estetycznych
i wygodnych naczyń jednorazowych, dzięki którym zapomnimy o sprzątaniu i zmywaniu!
Nie ma nic lepszego i zdrowszego niż pieczone ryby i warzywa. Do grillowania świetnie nadają się pieczarki, cukinia, kukurydza, papryka czy bakłażan. Z ulubionymi ziołami i polane sosem czosnkowym na bazie jogurtu… Delicje! Na deser wrzućmy na ruszt owoce: jabłka z cynamonem, gruszki z oscypkiem lub zawinięte w folię banany z gorzką czekoladą. Grillując ryby albo drób, pamiętajmy o używaniu tacek aluminiowych, aby zapobiec kapaniu tłuszczu na węgle i wytwarzaniu toksycznych substancji. Grill to wspaniała alternatywna kuchnia na sezon wiosenno-letni i świetny pretekst do spędzania jak najwięcej czasu na świeżym powietrzu.
Aby nasze grillowanie było zdrowe i wygodne, Jan Niezbędny proponuje bogaty wybór aluminiowych tacek, które pasują do każdego kształtu grilla. Tacki Jana Niezbędnego sprawiają, że potrawy są soczyste i równomiernie przypieczone, a grill pozostaje czysty. Ponieważ przez otworki w tackach przechodzi dym, potrawy zyskują wspaniały smak i aromat.
W ofercie Jana Niezbędnego znajdziemy również szeroką gamę jednorazowych naczyń, plastikowych, papierowych lub z trzciny cukrowej, dzięki którym sprzątanie po imprezie zajmie dosłownie sekundy. Jan Niezbędny pamięta także o niezbędnych akcesoriach, takich jak patyczki do szaszłyków, słomki do napojów, wykałaczki czy wodoodporny obrus.
A wszystko to dla naszego komfortu i przyjemności grillowania!
Dodaj komentarz