PIERWSZA RESTAURACJA MAX PREMIUM BURGERS W POLSCE – OTWARCIE JUŻ 1. WRZEŚNIA WE WROCŁAWIU
Już 1. września 2017 r., szwedzka sieć restauracji Max Premium Burgers otworzy swój pierwszy lokal w Polsce. Smak oraz jakość dań ocenią mieszkańcy i turyści we Wrocławiu. Na premierze polskiego menu Maxa pojawią się goście specjalni: Richard Bergfors, CEO Max Premium Burgers, a także znany YouTuber – Blowek.
Cieszymy się, że możemy otworzyć pierwszą polską restaurację właśnie we Wrocławiu. W planach mamy już kolejne, a w następnych latach chcemy jeszcze bardziej przyspieszyć, by w ciągu dekady mieć w Polsce przynajmniej 200 restauracji – komentuje Richard Bergfors, CEO Max Premium Burgers.
Lokal skandynawskiej sieci znajdujący się na parterze wrocławskiej Galerii Dominikańskiej zostanie otwarty o godzinie 9:30. Na wszystkich gości czekać będą wysokiej jakości burgery, dodatki i desery, a także specjalnie przygotowana z tej okazji oferta: zestaw Frisco, w którego skład wchodzi kultowy burger Frisco, chrupiące frytki ze skórką Crispy fries oraz wybrany napój, będzie dostępny w cenie 12,95 zł (cena regularna 18,95 zł). Oferta będzie ważna tylko do 17 września.
Gwiazda na otwarcie
Otwarcie uświetni również polski YouTuber – Blowek, czyli Karol Gązwa. 1. września o godz. 10:00 pojawi się w restauracji, aby wspólnie zainaugurować start lokalu i przekonać się, jak smakują burgery od Maxa. Blowek swoimi wrażeniami podzieli się z fanami, a relację z wizyty będzie można śledzić na jego kanałach społecznościowych.
MAX – to nie jest kolejny zwykły burger
Za marką stoją ludzie, dla których burgery to prawdziwa pasja. Stawiają oni na niepowtarzalny smak, codziennie przygotowując kompozycje z najlepszych składników. W Szwecji burgery serwowane przez Maxa wygrywają testy smaku od początku istnienia firmy, czyli od prawie 50 lat. Począwszy od 2015 r., kiedy niezależne badanie satysfakcji klienta zostało przeprowadzone po raz pierwszy, Szwedzi uznają burgery Maxa jako najsmaczniejsze – tym samym marka pokonuje w testach wszystkie większe marki międzynarodowe. W polskim menu restauracji dostępne będą zarówno burgery mięsne (wołowina i kurczaki pochodzące w 100% od polskich dostawców), jak i bogata oferta wegetariańska oraz wegańska. Wszystkie burgery przygotowane są na zamówienie, aby smakowały najlepiej. Dodatkowo wybranego przez siebie burgera można będzie spersonalizować poprzez dodanie lub usunięcie poszczególnych składników. Klienci będą mogli skosztować także shake’ów premium w gamie kilku smaków.
Wnętrze restauracji zaprojektowane przez słynnych szwedzkich architektów Wingårds, cechuje przede wszystkim połączenie skandynawskiego minimalizmu oraz funkcjonalności. Goście będą mogli zamawiać posiłki zarówno przy ladzie, jak i poprzez interaktywne kasy ekspres. Ponadto przy stolikach zostały zainstalowane gniazdka prądu, które umożliwią naładowanie telefonu lub laptopa w trakcie posiłku.
Dodaj komentarz