Pasty do pieczywa
Składniki pasty wiosennej:
- 100g serka topionego firmy SERTOP ze szczypiorkiem lub np. złoty ementaler, tylżycki, cheddar
- 1 jajko
- zielona cebulka lub szczypiorek
- rzodkiewki
Składniki pasty z łososia wędzonego:
- 100g serka topionego firmy SERTOP z łososiem lub np. złoty ementaler, gouda, holenderski
- 1 jajko
- 30g łososia wędzonego
- zielona cebulka
Przygotowanie pasty wiosennej. Serek topiony rozetrzeć w miseczce. Dodać drobno pokrojone ugotowane jajko, zieloną cebulkę lub szczypiorek, rzodkiewki. Wymieszać.
Przygotowanie pasty z łososia wędzonego. Serek topiony rozetrzeć z wędzonym łososiem. Dodać drobno pokrojoną cebulkę i ugotowane jajko. Wymieszać.
Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl
Dodaj komentarz