Składniki pasty wiosennej:

  • 100g serka topionego firmy SERTOP ze szczypiorkiem lub np. złoty ementaler, tylżycki, cheddar
  • 1 jajko
  • zielona cebulka lub szczypiorek
  • rzodkiewki

Składniki pasty z łososia wędzonego:

  • 100g serka topionego firmy SERTOP z łososiem lub np. złoty ementaler, gouda, holenderski
  • 1 jajko
  • 30g łososia wędzonego
  • zielona cebulka

pasty do pieczywaPrzygotowanie  pasty wiosennej. Serek topiony rozetrzeć w miseczce. Dodać drobno pokrojone ugotowane jajko, zieloną cebulkę lub szczypiorek, rzodkiewki. Wymieszać.

Przygotowanie pasty z łososia wędzonego. Serek topiony rozetrzeć z wędzonym łososiem. Dodać drobno pokrojoną cebulkę i ugotowane jajko. Wymieszać.

Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF