Żelatyna w listkach Dr. Oetkera to pierwszy tego typu produkt na polskim rynku. Dzięki łatwości rozpuszczania bez grudek w zimnych i ciepłych płynach jest idealna do kremów, serników na zimno i musów, ale także tradycyjnych galaret z ryb, mięs i warzyw.

4Doskonała klarowność produktu, możliwość przygotowania w mikrofalówce i wygoda w dozowaniu sprawiają, że produkt ten jest składnikiem wielu słodkich i słonych przepisów zamieszczanych na blogach kulinarnych oraz w prasie. Na opakowaniu znajdują są sprawdzone przepisy na wyjątkowe dania, więcej inspiracji można znaleźć na stronie www.oetker.pl.

Żelatynę w listkach Dr. Oetkera można łatwo dozować. Opakowanie zawiera 6 listków Żelatyny na 500 ml płynu.

Żelatyna w listkach będzie dostępna w sprzedaży od października 2015 r.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF