Nowość! Bomba witaminowa – Masło migdałowe prażone Primaviki
Migdały znane są i cenione od wieków nie tylko za swoje właściwości kosmetyczne i pielęgnacyjne, ale przede wszystkim za wieloraką możliwość zastosowania w kuchni. W polskich kulinariach występują głównie jako składnik mieszanek bakaliowych, stosowanych do wzbogacania ciast i deserów. Firma Primavika, przełamuje migdałowe stereotypy i proponuje migdały w zupełnie zaskakującej i bardzo apetycznej formie Masła migdałowego!
Niezwykły smak masła powoduje, że można używać go zarówno do słodkich, jak i słonych potraw: kanapek, ciastek, ale też orientalnych potraw na zimno i ciepło. 160-gramowy słoiczek z nowoczesną etykietką ułatwia przechowywanie i z pewnością wyróżnia produkt na półce.
ciekawa propozycja i alternatywa. do tej pory znałam tylko orzechowe masło tej firmy:)