Rigga Dr. Oetkera, jedna z 3 najsilniejszych polskich marek pizz mrożonych,już w lutym 2013 r. zostanie zaprezentowana w nowej odsłonie. Firma przedstawi produkt w ulepszonej recepturze, z jeszcze bardziej atrakcyjnymi dodatkami oraz w 2 niedostępnych wcześniej kompozycjach smakowych. Całość zmian podkreśli nowe logo i opakowanie.

Minął rok odkąd Dr. Oetker wprowadził na rynek Guseppe, a pizza ma już ponad 24 tysiące fanów na Facebooku. Amatorzy włoskiego dania spierają się na fanpage’u, jaki smak jest najlepszy, kiedy najlepiej ją jeść i który kęs to ten najsmaczniejszy. Niezależnie od odpowiedzi, jasne jest, że Polacy uwielbiają pizzę. Po tym, jak Guseppe podbił serca amatorów pizzy, przyszła pora na nową odsłonę serii Rigga.

Nowe i klasyczne propozycje w ulepszonej wersji, pojawią się w sklepach na początku lutego 2013 r. Zmiana receptury sprawi, że pizza będzie bardziej chrupiąca, składniki lepszej jakości, a całość wyraziściej doprawiona. Miłośnicy pizzy z pewnością docenią atrakcyjny wygląd nowej Riggi, wzbogaconej o jeszcze smaczniejsze kompozycje dodatków i przypraw oraz dwa zupełnie nowe smaki – z szynką i salami oraz z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym.

Rigga, podobnie jak Guseppe, będzie mieć własny profil na Facebooku. Dla fanów zostaną przygotowane liczne niespodzianki, konkursy oraz inne atrakcje. Uruchomienie funpage’u Riggi nastąpi już w lutym.

Nowość:

Rigga z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym

Ulubione połączenie szynki i pieczarek, urozmaicone cebulką

i ziołami. Amatorów dania mile zaskoczy dodatek aromatycznego sosu czosnkowego, nowość na rynku wprowadzona przez

Dr. Oetkera.

Nowość:

Rigga z szynką i salami Pizza przygotowana z myślą o miłośnikach mięsnych dań o wyrazistym smaku. Została wzbogacona aromatycznymi pieczarkami, cebulą i specjalnie dobranymi ziołami.

Rigga z szynką Tradycyjna pizza z szynką została urozmaicona czerwoną i zieloną papryką oraz czerwoną cebulą. Całość uzupełnia nowy, pyszny sos pomidorowy, pachnący ziołami.

Rigga z pieczarkami Smaczne i zawsze lubiane połączenie soczystych pieczarek oraz białej i czerwonej cebuli, której wyrazistego smaku dodaje biały sos i przyprawy. Tego jeszcze nie było…

Rigga cztery sery Pyszna kompozycja 4 zawsze lubianych serów: mozzarelli, edamskiego, tylżyckiego i pleśniowego, wzbogacona sosem pomidorowym i starannie dobranymi ziołami. Specjalnie dla miłośników serowych rozmaitości.

Nowa pizza Rigga będzie dostępna w sprzedaży od lutego 2013 r. w nowych opakowaniach w cenie ok. 5 zł.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF