Składniki:

  • krakersy lub cienko krojone bułki paryskie
  • 100g serka topionego firmy SERTOP w osłonkach – tzw. „kiełbaski” (różne smaki)
  • świeże warzywa (np. ogórek zielony, koktajlowe pomidorki, różnokolorowe papryki, szczypiorek) konserwowe warzywa (np. mini kolby kukurydzy, oliwki, złote cebulki, kukurydza z puszki, malutkie marchewki, pieczarki)

minikanapeczkiPrzygotowanie. W osłonce serka zrobić niewielki otwór np. wykałaczką, przez który wyciskać serek na krakersy lub kromeczki bułki, robiąc ozdobne wzory. Następnie przybrać drobno pokrojonymi kolorowymi warzywami świeżymi lub konserwowymi.

Więcej przepisów znajdziesz na: www.sertop.com.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF