Lutowe zapowiedzi i ramówka kanału Polsat Food Network
Zapowiedzi:
KULINARNE PODRÓŻE Z GUYEM FIERIM
Od 2 lutego codziennie o 12:00 i 23:00
Prowadzący Guy Fieri odbywa podróż po całym kraju, aby odwiedzić klasyczne amerykańskie bary od przydrożnych knajpek przez lokalne puby i restauracje, które działały na wysokim poziomie przez dekady. Dziś, kiedy prowadzi je całkowicie nowa generacja właścicieli, znów nadchodzi ich czas. Serwują przepyszne domowe jedzenie zarówno najmłodszym, jak i starszym fanom. Na jego trasie może znaleźć się przydrożna knajpka w Tarpley w Teksasie albo bar sportowy w Vegas, serwujący znakomite stromboli. To takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową.
WIELKA UCZTA Z MATTEM I LISĄ
Od 2 lutego w dni powszednie o 12.30 i 18.30
Wielka uczta łączy ponownie Matt’a Tebbutt’a i Lisę Faulkner, którzy w kuchni dają z siebie wszystko! Wspomagani przez najlepszych szefów kuchni i miłośników jedzenia w kraju, będą pomagać w szybkim przygotowywaniu wspaniałych potraw. Bez względu na okazję Matt i Lisa mają w zanadrzu listę niezwykle pożądanych i prostych do przygotowania przepisów, które zagwarantują podziw. Ich program to także mnóstwo pogawędek przeplatanych poradami dotyczącymi przygotowania pysznych, codziennych potraw.
Z Wielką ucztą z Mattem i Lisą można zrobić zarówno prostą kolację jak i luksusowe, kuszące tapas na imprezę z przyjaciółmi.
WIELKIE ŻARCIE U GUY’A
Od 9 lutego w dni powszednie o 14:00, w weekendy o 17:30
Tlenione blond włosy, kozia bródka i charakterystyczne szorty Guya Fieri tworzą jasny przekaz: jesteś tym, czym jesz. Jedzenie Guya
jest więc tak zabawne i nieustraszone jak jego przerysowana osobowość – bez względu na to, czy jest to kurczak mojito, lasagna pepperoni czy kanapka Jambalaya. Mamy nadzieję, że jesteście głodni, ponieważ kulinarna wyobraźnia Guy’a nie zna granic!
Dodaj komentarz