Zapowiedzi:

KULINARNE PODRÓŻE Z GUYEM FIERIM

Od 2 lutego codziennie o 12:00 i 23:00

Prowadzący Guy Fieri odbywa podróż po całym kraju, aby odwiedzić klasyczne amerykańskie bary od przydrożnych knajpek przez lokalne puby i restauracje, które działały na wysokim poziomie przez dekady. Dziś, kiedy prowadzi je całkowicie nowa generacja właścicieli, znów nadchodzi ich czas. Serwują przepyszne domowe jedzenie zarówno najmłodszym, jak i starszym fanom. Na jego trasie może znaleźć się przydrożna knajpka w Tarpley w Teksasie albo bar sportowy w Vegas, serwujący znakomite stromboli. To takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową.

WIELKA UCZTA Z MATTEM I LISĄ

Lisa i MattOd 2 lutego w dni powszednie o 12.30 i 18.30

Wielka uczta łączy ponownie Matt’a Tebbutt’a i Lisę Faulkner, którzy w kuchni dają z siebie wszystko! Wspomagani przez najlepszych szefów kuchni i miłośników jedzenia w kraju, będą pomagać w szybkim przygotowywaniu wspaniałych potraw. Bez względu na okazję Matt i Lisa mają w zanadrzu  listę niezwykle pożądanych i prostych do przygotowania przepisów, które zagwarantują podziw. Ich program to także mnóstwo pogawędek przeplatanych poradami dotyczącymi przygotowania pysznych, codziennych potraw.
Z Wielką ucztą z Mattem i Lisą można zrobić zarówno prostą kolację jak i luksusowe, kuszące tapas na imprezę z przyjaciółmi.

WIELKIE ŻARCIE U GUY’A

Od 9 lutego w dni powszednie o 14:00, w weekendy o 17:30

Tlenione blond włosy, kozia bródka i charakterystyczne  szorty Guya Fieri tworzą jasny przekaz: jesteś tym, czym jesz.  Jedzenie Guya
jest więc tak zabawne i nieustraszone jak jego przerysowana osobowość – bez względu na to, czy jest to kurczak mojito, lasagna pepperoni czy kanapka Jambalaya. Mamy nadzieję, że jesteście głodni, ponieważ kulinarna wyobraźnia Guy’a nie zna granic!

RAMÓWKA LUTY 2015

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF