Luksus na każdą kieszeń, czyli Bułka Tarta luksusowa od firmy Krawpak
Bułka tarta powstaje wskutek zmielenia bądź starcia suchego pieczywa. Proces technologiczny nie jest skomplikowany, bardziej istotny jest wybór surowca, który wpływa na jej smak i konsystencję. Firma Krawpak, aby zagwarantować najlepszą jakość produktu sama wypieka bułki ze sprawdzonych i naturalnych składników w piekarni na terenie firmy. Za pomocą nowoczesnego urządzenia suszy się je i mieli, a powstałą bułkę tartą umieszcza w estetyczne opakowania chroniące przed wilgocią i światłem dziennym.
Bułka tarta cieszy się wszechstronnym zastosowaniem. Wykorzystywana między innymi jako składnik panierki, zwiększa walory smakowe, wizualne i zapachowe filetom rybnym, mięsnym i krokietom. Posypana na formie do ciasta zapobiega przywieraniu wypieku, a dodana do zmielonego mięsa zwiększa jego spoistość i gęstość. Ponieważ udziela się w naszej kuchni dość często warto, aby pochodziła z dobrego jakościowo pieczywa i nie zawierała sztucznych dodatków. Może nam to zagwarantować firma Krawpak produkująca Bułkę Tartą Luksusową, dostępną w opakowaniu 400 g.
Luksus dla każdego
Bułka tarta Luksusowa, pomimo swojej nazwy to wyrób który z pewnością do kosztownych nie należy. Krawpak oferuje bowiem sprawdzone, smaczne i zdrowe artykuły spożywcze, dostępne na każdą kieszeń. Słowo Luksusowa można z kolei przypisać jakości tego produktu. Państwo Krawczyk, właściciele firmy, przywiązują bowiem ogromną wagę do wszystkich składników, które wchodzą w jej skład. Nie należy się obawiać, że bułka pochodzi ze starego, czerstwego lub co najgorsze spleśniałego pieczywa. W firmie Krawpak bułeczki do produkcji bułki tartej wypiekane są specjalnie w tym celu, we własnościowej piekarni, następnie suszone i mielone przy pomocy najnowocześniejszego sprzętu. Bułka umieszczana zostaje natychmiast po zmieleniu w foliowe opakowania 400 gramowe, które chronią przed czynnikami atmosferycznymi, takimi jak wilgoć.
Krawpak – zasłużone nagrody
FPHU Krawpak działa na polskim rynku od 1990 roku, oferując sprawdzone, smaczne, tanie i przede wszystkim dobre jakościowo artykuły spożywcze. Sukces, który odniosła firma to wynik utrzymywania niezmiennej jakości produktów, dbałości o konsumenta, jego potrzeby i gusta, wsparcia lokalnej gospodarki oraz postawienia na stały rozwój wszystkich działów firmy. O tym, że przedsiębiorstwo należy do jednego najbardziej dynamicznie rozwijających się w województwie lubelskim świadczy tegoroczna nagroda przyznana w konkursie „Innowacyjny Przedsiębiorca Województwa Lubelskiego 2012”, organizowanym przez Lubelską Agencję Wspierania Przedsiębiorczości w Lublinie. Zdobytym wyróżnieniem firma udowodniła, iż jest jednym z tych przedsiębiorstw, które dzięki swej innowacyjności i konkurencyjności podniosły poziom życia gospodarczego w regionie. Z 2012 rokiem firma otworzyła bowiem piekarnię, która dała zatrudnienie wielu ludziom, a także umożliwiła poszerzenie oferty poza produkty konfekcjonowane o własnego wyrobu Tomaszowskie Ciasteczka, Bułkę tartą razową, Kukurydzianą oraz Luksusową.
Bułka Tarta Luksusowa od firmy Krawpak to produkt, którego w nowoczesnej kuchni zabraknąć nie może. Idealnie sucha, dobrze zmielona, zdrowa, bo bez sztucznych dodatków z pewnością przypadnie do gustu wszystkim, którym zależy na zdrowym odżywianiu i zawsze udanych potrawach.
Dodaj komentarz