Listopadowe zapowowiedzi i ramówka kanału Polsat Food Network
Zapowiedzi Listopad 2014
NIGELLA UCZTUJE
Nowy Program – dni powszednie od poniedziałku 3-ego listopada o 11:00, 17:00 i 21:00
Nigella jest kulinarną boginią brytyjskich domostw specjalizującą się w przystępnych i pysznych daniach idealnych na każdą okazję. W programie Nigella ucztuje zobaczymy wspaniałe dania, które Nigella tworzy dla siebie, przyjaciół oraz rodziny. Od pysznych uczt świątecznych do spotkań towarzyskich i jednoosobowych posiłków – jest to program dla miłośników kuchni na całym świecie! Każdy odcinek zbudowany jest wokół innego tematu i zawiera łatwe do odtworzenia dania oraz porady i pomysły – wszystko podawane przez Nigellę z niepowtarzalnym urokiem i stylem.
MARION W TAJLANDII
Nowy Program – dni powszednie od poniedziałku 3-ego listopada o 14:30
Chef Cordon Bleu, Marion Grasby, została wprowadzona w tajniki kuchni tajskiej przez matkę, która nauczyła ją sztuki gotowania na Woku. W tej pięknie nakręconej serii, Marion powraca do tajskich korzeni w małej wiosce Nakhon Chum, miejscu narodzin jej matki. Po drodze opowiada o egzotycznych tajskich składnikach, pokazuje unikalne tradycje kulinarne Tajlandii i gotuje pełną gamę pysznych i niecodziennych tajskich dań.
TAJEMNICZY KLIENT
Nowy Program – środy (dwa odcinki) od 5-ego listopada o 22:00
Gdy właściciel restauracji podejrzewa pracowników o niewykonywanie obowiązków w należyty sposób – kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie klientów lub po prostu olewanie pracy – dzwoni po naszych tajemniczych gości. W programie Tajemniczy klient tajni agenci nawiedzają restauracje, bary i inne lokale gastronomiczne i za pomocą ukrytych kamer i innych technik wywiadowczych sprawdzają co się dzieje, gdy pracownicy nie czują na sobie spojrzenia szefa.
Nowy Program – od poniedziałku 17-ego listopada o 12:00 i 15:30
Reza Mahammad jest czołowym przedstawicielem kuchni indyjskiej w Wielkiej Brytanii i gwiazdą telewizji kulinarnej.
W nowej serii, Reza zabiera widzów w niezapomnianą podróż po Afryce Południowej, Namibii, Zambii, Botswanie i Mozambiku. Odkrywając lokalne delicje i urozmaicając tradycyjne afrykańskie receptury własnymi akcentami, Reza spotyka również miejscowych kucharzy, napawa się pięknem Afryki i uczy jej fascynującej historii.
Również w tym miesiącu:
EWA GOTUJE
Nowy Sezon – dni powszednie (dwa odcinki) od poniedziałku 17-ego listopada o 09:00, 16:00 i 20:00
BOSONOGA CONTESSA: POWRÓT DO KLASYKI
Nowy Odcinek (210) – niedziela 9-ego listopada o 13:30 i 18:30
BOSONOGA CONTESSA: POWRÓT DO KLASYKI
Nowy Odcinek (220) – niedziela 23-ego listopada o 13:30 i 18:30
Dodaj komentarz