Obiecany przepis.

Chrupiący chleb z delikatną, aksamitną pastą i wyrazistym łososiem. Pychota!

My już wiemy co zjemy na kolację 🙂

 

Składniki:

– 250g półtłustego twarogu

– 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego

– 3 łyżki kwaśniej śmietany

– 3 ząbki czosnku

– 100g łososia wędzonego w plasterkach

– pieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEX

– pomidorki koktajlowe

– sól do smaku

Wykonanie:

Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki  pomidorki koktajlowe.

Smacznego!

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF