Marka FRoSTA rozszerzyła ofertę produktów rybnych o kolejną linię-  Filety di Gusto. Filety spakowane w innowacyjną folię gotową do pieczenia charakteryzuje szybkość i wygoda przygotowania. Produkty są dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji od października br.

 

Filety di Gusto, są dostępne w dwóch wariantach smakowych. Filet di Gusto z sosem koperkowym to dwa delikatne filety z mintaja w aromatycznym sosie ze świeżo zamrożonego i posiekanego koperku z dodatkiem masła. Natomiast, Filet di Gusto z sosem pomidorowym stanowi połączenie soczystych filetów z mintaja z sosem pomidorowym. Całość doprawiona aromatycznymi ziołami: bazylią, tymiankiem i oregano.

 

Nowa linia produktów rybnych marki FRoSTA, Filety di Gusto to pierwsze, bezkonkurencyjne rozwiązanie na rynku. O wyjątkowości propozycji stanowi innowacyjna transparentna folia do bezpośredniego pieczenia, w którą spakowany został produkt. Jej zastosowanie umożliwia przygotowanie produktu bez dodatku tłuszczu i brudzenia dodatkowych naczyń już                   w 18 minut. Dzięki pieczeniu w folii Filety di Gusto pozostają aromatyczne i soczyste do momentu serwowania.

 

Szata graficzna Filetów di Gusto jest spójna z całą kategorią produktów rybnych FRoSTY. Opakowania silnie eksponują produkty i cechy je wyróżniające. Naturalny charakter filetów     w folii podkreślono za pośrednictwem komunikatów: 100% naturalnego smaku, 100% bez dodatku. Ponadto na kartoniku zamieszczono informacje o sposobie i czasie ich, a także przejrzystą listę składników. W każdym opakowaniu znajdują się dwa filety spakowane osobno, które mogą stanowić pełnowartościowy i lekki posiłek dla jednej lub dwóch osób.

 

Filety di Gusto, zgodnie z polityka 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej oraz konserwantów. Stuprocentowe filety zamrożone tuż po złowieniu, są soczyste                       i zachowują cenne witaminy oraz sole mineralne. Dzięki specjalnym technikom filetowania nie mają ości. Sosy koperkowy i pomidorowy również przygotowano na bazie najwyższej jakości, naturalnych składników.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF