W sobotnie przedpołudnia na antenie telewizji Polsat króluje kuchnia Ewy Wachowicz. Autorka programu Ewa gotuje wykorzystuje w swoich przepisach przyprawy Appetita, które wzbogacają smak przygotowanych potraw. W ostatnim odcinku, Ewa wykorzystała wyjątkowo aromatyczny tymianek Appetita.

3Kuchnia Ewy to miejsce pełne dobrej energii, które inspiruje do kreatywnego gotowania. Gospodyni często przyrządza tradycyjne potrawy w nowoczesnej odsłonie, z dodatkiem zaskakujących składników. Uczy, jak gotować lekko i zdrowo, zgodnie z najnowszymi trendami. Korzysta przy tym z dobrodziejstw natury, przygotowując dania z ziołami i przyprawami Appetita.

W ostatnim odcinku programu w kuchni Ewy Wachowicz unosił się wyjątkowy aromat tymianku Appetita. Przyprawa ta pochodzi z rejonów Morza Śródziemnego i znakomicie dopełnia smak dań z pomidorami, potraw mięsnych oraz wędlin, nadając im charakterystyczny, lekko pikantny smak. Gospodyni zaproponowała widzom przyrządzenie pieczonej szynki, która pysznie smakuje zarówno na ciepło, jak i w formie pokrojonej w plasterki wędliny.

Oglądajcie program Ewa Gotuje w każdą sobotę o godzinie 10:15 na antenie telewizji Polsat!

Emisja: Polsat, sobota, g. 10:15  

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF