Składniki:

  • 1 bułeczka „Kajzerka”
  • trójkącik serka topionego firmy SERTOP (porcja 17,5g) o różnych smakach (np. z  szynką, z papryką, ze szczypiorkiem lub gouda)
  • przygotowany dowolny farsz
  • masło

zapiekane bułeczkiPrzygotowanie: Farsz może być dowolnie skomponowany lub przygotować taki jak w przepisie z „nadziewanych ziemniaków”. Ściąć wierzch bułeczki. Wydrążyć miąższ i posmarować lekko masłem. Nałożyć farsz. Na wierzchu ułożyć po trójkąciku serka firmy SERTOP i przykryć uprzednio ściętymi wierzchami. Tak przygotowane bułeczki zapiec w piekarniku

Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF