W mroźne styczniowe dni Elżbieta i Zbigniew Grycanowie tradycyjnie zapraszają na czekoladowe specjały – niezawodne remedium na  zimową aurę! W najnowszej ofercie firmowych lodziarnio-kawiarni, obok aromatycznych gorących czekolad serwowanych z kulką Lodów Grycan, znalazł się także wyjątkowy deser lodowy „Pomarańczowa pokusa” – doskonałe połączenie smaku czekolady, kawy i pomarańczy, z dodatkiem rozgrzewającego likieru Cointreau.

Z aksamitnej czekolady SZKŁO– Łyk aromatycznej, aksamitnej czekolady, to z pewnością jeden z najsmaczniejszych sposobów na poprawę nastroju w te krótkie i chłodne dni – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka marki Grycan – Lody od pokoleń. W naszych czekoladowych deserach zawsze staramy się zachować idealny balans pomiędzy słodyczą i wytrawnym smakiem najwyższej jakości czekolady. Ciągle próbujemy też nowych połączeń – łącząc czekoladę z różnymi smakami naszych lodów i innymi ciekawymi dodatkami. Tym razem szczególnie zachęcamy do skosztowania najnowszego deseru lodowego z dodatkiem Cointreau – sławnego likieru z gorzkich pomarańczy. Mamy nadzieję, że to połączenie przypadnie Państwu do gustu. Życzymy smacznego!

W skład oferty „Z aksamitnej czekolady” wchodzą:

  • Pomarańczowa pokusa – deser lodowy skomponowany z Lodów Pomarańczowych, Lodów Caffe Latte i Lodów Czekoladowych z dodatkiem kawowej bezy, bitej śmietany i likieru Cointreau, w cenie 16,90 zł.
  • Czekolada z pistacjami – aromatyczna czekolada podawana na gorąco z kulką Lodów Pistacjowych, udekorowana kawałkami orzechów pistacjowych oraz siekanej czekolady, w cenie 10, 90 zł.
  • Czekolada tiramisu – gorąca, ciemna czekolada, serwowana z kulką Lodów Tiramisu, z dodatkiem siekanej czekolady i włoskim biszkoptem, w cenie 10,90 zł.

Najnowsza oferta jest już dostępna we wszystkich firmowych lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w całej Polsce. Każda z pozycji oferty „Z aksamitnej czekolady” dostępna jest również w wersji na wynos.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF