W najnowszym, kwietniowym wydaniu „Kuchni”, które ukazało się na rynku we wtorek, 17 marca br., czytelnicy znajdą przepisy na wielkanocne dania i dodatki oraz kulinarną podróż po Katalonii, a także kupony rabatowe na zakup artykułów wyposażenia wnętrz.

Kuchnia_kwiecien_okladkaRedakcja poleca 8 świątecznych potraw z chrzanem, przepisy na tradycyjny i wegański majonez, a także wegański sos pieczeniowy, zająca oraz jajka faszerowane. W numerze pojawił się dodatek – 32 strony przepisów na dania wielkanocne.

W numerze również: felieton Ludwika Lewina o tym, czy cudzoziemcy mogą pokochać polską kuchnię, tekst Łukasza Łuczaja o jadalnych kwiatach oraz owocach wierzb i topól, a także prezentacje restauracji, barów i kawiarni w Trójmieście polecanych przez redakcję.

Czytelnicy kwietniowej „Kuchni” znajdą w wydaniu kupony rabatowe, uprawniające do zniżek do 45% na zakup artykułów wyposażenia wnętrz, do wykorzystania w sklepach stacjonarnych i internetowych w całej Polsce, a także archiwalny egzemplarz miesięcznika „Cztery Kąty”. Numer można też kupić z jednym z trzech noży do wyboru. Cena „Kuchni” z dodatkiem to 12,99 zł.

Kwietniowy numer magazynu „Kuchnia” jest promowany: w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, „Metro”, czasopisma Agory), w Internecie (serwisy z grupy Gazeta.pl) oraz w stacjach radiowych (Radio Złote Przeboje, Rock Radio, Radio TOK FM). Projekt kampanii i planowanie mediów przygotował dział marketingu Pionu Czasopisma i Prasa Bezpłatna Agory.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF