Menu weekendowe dostępne jest nie tylko dla Gości pobytowych, ale również dla osób, które od piątku do niedzieli odwiedzą restauracje hotelowe w Legnicy, Gorzowie Wielkopolskim oraz Głogowie.

fantazja barbecueIdea weekendowej karty opiera się na samodzielnym skomponowaniu zestawu składającego się z zupy, dania głównego oraz deseru w preferencyjnej cenie.

„Chcemy pokazać, że wyjście do restauracji może być przyjemnym sposobem na spędzanie czasu w wyjątkowym gronie rodziny czy przyjaciół. Ceny potraw w menu weekendowym są rozsądne – koszt trzydaniowego posiłku to 49 PLN, w przypadku wyboru dwóch dań rachunek dla jednej osoby wyniesie 39 PLN. Przygotowaliśmy również urozmaicony wybór napoi w atrakcyjnych cenach” – mówi Michał Ogórek, Główny Specjalista ds. Gastronomii Sieci Qubus Hotel

Wśród dań proponowanych w menu weekendowym znajdują się potrawy mięsne, ryby, makarony, zupy oraz pyszne desery. Warto skusić się na  filet z sandacza, smażony na maśle i podany na kaszotto z pęczaku czy Fantazję Barbecue, na którą składają się trzy rodzaje grillowanych mięs przełożonych boczkiem, grillowaną papryką i cukinią.

Oferta weekendowego menu to znakomity pomysł na wspólny obiad w gronie rodziny, przyjaciół lub romantyczną kolację we dwoje. Dania z karty zamawiać można do 30.11 w godzinach otwarcia hotelowych restauracji (Legnica: 13-21, Gorzów:15-23, Głogów: pn-pt – 13:23, sb-nd – 14-22).

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF