Aromat korzennych przypraw i miodu przełamany słodką owocową nutą – to smaki, które rozgrzeją i pokrzepią w sezonie jesienno-zimowym. Marka Herbapol po raz kolejny wprowadza zimową edycję limitowaną syropów, charakteryzującą się unikatowymi kompozycjami składników. Produkowane bez użycia konserwantów, pozwolą przygotować pyszne napoje dla całej rodziny, a także posłużą jako dodatek do świątecznych wypieków czy deserów.

Zimowa edycja limitowana Zimowy Sekret została wprowadzona w październiku br. i będzie dostępna w sprzedaży do lutego 2016 roku. W skład linii syropów wchodzą trzy unikalne smaki na rozgrzanie: Imbir, Grzaniec ze śliwką oraz nowość wprowadzona w tym sezonie, czyli Pigwa z miodem. Wszystkie propozycje stanowią ciekawe połączenie korzennych przypraw z owocami. Syropy cieszą się popularnością również dzięki szerokiemu zastosowaniu. Można je stosować samodzielnie, zalewając gorąca wodą lub jako dodatek do herbaty, grzanego wina lub piwa. Syropy z edycji limitowanej Sekrety Smaku są dostępne w opakowaniach o pojemności 420 ml.

Pełną ofertę syropów Sekrety Smaku Herbapol tworzą:

1

Herbapol Sekrety smaku syrop o smaku Imbir

Doskonały w połączeniu z gorącą wodą i cytryną oraz jako dodatek do herbaty, grzanego wina czy piwa. Po sukcesie Zimowego Sekretu Imbir pojawił się w ofercie całorocznej, aby znów na zimę przemienić się w Sekret Smaku.

Herbapol Sekrety smaku syrop o smaku Grzaniec ze śliwką

Smak tradycyjnego grzańca na bazie korzennych przypraw przełamany aromatyczną śliwką. Doskonały wybór dla miłośników intensywnie korzennych smaków. Świetny dodatek do herbaty czy grzanego wina.

Herbapol Sekrety smaku syrop o smaku Pigwa z miodem

Soczysta pigwa w połączeniu ze słodkim miodem, to doskonała propozycja na chłodne dni i zimowe wieczory. Możesz go przygotować z gorącą wodą lub w połączeniu z herbatą, grzanym winem czy piwem. W każdym wydaniu smakuje doskonale!

Sugerowana cena detaliczna syropów z limitowanej edycji Sekrety smaku: 4,49 zł

Po ciekawe przepisy z produktami Herbapol zapraszamy na stronę: www.herbapol.com.pl/przepisy

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF