Barszcz z uszkami to danie, które obowiązkowo musi pojawić się na wigilijnym stole w każdym polskim domu. Chcąc uatrakcyjnić tę kultową potrawę,jednocześnie pozostając jak najbliżej tradycji, warto uszka zastąpić włoskimi pierożkami Trotellini marki Arrighi.

tortellini_z_grzybami_arrighi_1W wielu domach samodzielne przygotowywanie przysmaków wigilijnych to pierwszy etap świętowania. Lepienie uszek czy pierogów wymaga jednak sporej ilości czasu, a nie każdy nim dysponuje. Alternatywą mogą być włoskie pierożki Tortellini marki Arrighi, które wprowadzą do naszej kuchni nutkę ekstrawagancji i dostarczą nowych smakowych wrażeń.Ich sekret to cienkie, długo wałkowane ciasto bazujące na recepturze tradycyjnych włoskich makaronów. Do wyboru mamy trzy smaki: grzybowy – z dodatkiem borowika szlachetnego, serowy – z nadzieniem z sera pasta filata i ricotty oraz mięsny – z szynką prosciutto.

Tortellini z mięsem, z serem lub z grzybami marki Arrighi

Gramatura: 250 g

Cena rekomendowana: 5,69 zł

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF