Pielęgnowana przez pokolenia tradycja wytwarzania nalewek Soplicy opiera się na wykorzystaniu polskich receptur i szlachetnych owoców. Nowy wariant, bazuje tylko na najlepszych składnikach:wyłącznie polskim spirytusie i aromatycznych, leśnych jagodach. Dzięki nowej nalewce Jagodowej,te letnie owoce będą teraz dostępne przez cały rok!

Soplica_500_JagodowaJagody to owocne znane i spożywane od setek lat. Doceniane przez Polaków w świeżej postaci, są symbolem późnego lata i wczesnej jesieni. Są też jednymi z najczęściej wykorzystywanych owoców w produkcji domowych przetworów. Wraz z pojawieniem się na rynku nowej Soplicy Jagodowej, jagody trafią na polskie stoły również w postaci tradycyjnej nalewki.

Soplica Jagodowa to efekt połączenia ręcznie zbieranych jagód z najlepszym, polskim spirytusem. Nowa nalewka uzupełnia ofertę Soplicy o kolejny, polski smak. Jej aromatyczny zapach oraz naturalny, pełen różnych odcieni smak, to propozycja głęboko zakorzeniona w tradycji wyrobu domowych alkoholi. Jesteśmy pewni, że konsumentów ucieszy pyszny smak jagóddostępny przez cały rok. – mówi Magdalena Cichoń, Junior Brand Manager marki Soplica.

Rodzina Soplicy to pielęgnowana przez pokolenia tradycja, na którą składają się stosowane od lat metody produkcji nalewek i naturalne składniki. Niepowtarzalny smak tym rdzennie polskim alkoholom nadają wyłącznie staranie wyselekcjonowane w środku lata owoce pochodzące z polskich ogrodów i sadów. Sekret cenionej od lat szlachetności nalewek Soplicy to wykorzystywany wyłącznie polski spirytus i tradycja długiego leżakowania w specjalnych warunkach.

Soplica Jagodowa jest dostępna w sprzedaży od początku lutego w pojemnościach 100, 200 i 500ml. Rekomendowane ceny w kanale handlu tradycyjnego to: 100ml 5,99zł; 200ml 11,59zł i 500ml 25,69zł.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF