Składniki dla 2 osób:

• 100g kostka serka topionego Camembert marki SERTOP
• 1 melon
• 10 orzechów włoskich
• Syrop klonowy
• Oliwa z oliwek

SONY DSC

Przygotowanie. Obetnij końcówki melona na płasko (będzie wówczas leżeć płasko na talerzu) a następnie przekrój cały owoc na dwie połówki. Wydrąż i wyrzuć pestki, resztę miąższu wydrąż łyżką, tworząc kulki. Serek pokrój w kostkę. Orzechy włoskie pokrusz na mniejsze kawałki. Melona wymieszaj delikatnie w misce z serkiem i orzechami a następnie przełóż do połówek melona. Polej oliwą i syropem klonowym. Smacznego!

Więcej przepisów na: www.sertop.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF