Jaki jest sekret głębokiego i pełnego w smaku przecieru pomidorowego? To oczywiście składniki, z których został przygotowany i technologia produkcji, pozwalająca na zachowanie najlepszych właściwości pomidorów.

 

 

Długi czas dojrzewania, odpowiednia ilość słońca i nawilżenia, staranny selekcja warzyw – tak właśnie powstaje Przecier pomidorowy Valfrutta, wyśmienity składnik wielu dań, które goszczą na naszych stołach każdego dnia. Zanurzone w naturalnym soku cząstki pomidorów, konfekcjonowanych wyłącznie w dniu zbiorów, gwarantują  soczysty, pełen wyrazistości aromat produktu Valfrutty, który wprost z włoskiego południa trafia na rodzime półki sklepowe za sprawą polskiego dystrybutora – firmy Index Food.  Może on służyć zarówno jako baza do zup i sosów, jaki i do przygotowania prawdziwie sycylijskiego spaghetti. Jakość produktów, wyselekcjonowanych każdorazowo z najlepszych zbiorów, jest gwarantem jego niepowtarzalnych walorów smakowych, a szklana, 700-mililitrowa butelka zapewnia trwałość produktu, gwarantując także jego świeżość.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF