Portfolio produktowe firmy Gzella obfituje w pełną gamę wyrobów najwyższej jakości. Wśród specjałów odnaleźć można kiełbasę Polską z Kociewskiej Wędzarni Ekstra, która zachwyci niepowtarzalnym smakiem i aromatem nawet najbardziej wymagających smakoszy. Warto podkreślić, że kiełbasa laskowa została wytworzona z najwyższej jakości polskiego mięsa, nie zawiera fosforanów oraz glutenu.

Kiełbasa Polska z Kociewskiej Wędzarni_GzellaIdealnie wyważone proporcje składników sprawiają, że kiełbasa Polska z Kociewskiej Wędzarni Ekstra to prawdziwy rarytas dla wszystkich koneserów mięsnych specjałów. Co ważne – również dla osób, chorych na celiakię oraz będących na diecie bezglutenowej. Ta surowo-wędzona kiełbasa swój niezwykły aromat zawdzięcza wędzeniu dymem bukowo-olchowym nad szczapą drewna, na żywym ogniu. Jej wyrazisty smak podkreśla kompozycja naturalnych przypraw: czarnego pieprzu, gorczycy i suszonego czosnku. Produkt został przygotowany ze specjalnie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, dostarczanego wyłącznie przez zaufanych, polskich hodowców. Wysoką zawartość mięsa potwierdza fakt, że ze 110 g mięsa uzyskano aż 100 g gotowego wyrobu. Wyjątkowe walory smakowe sprawiają, że Polska z Kociewskiej Wędzarni Ekstra doskonale komponuje się z różnymi gatunkami serów, świetnie smakuje też w prostym połączeniu z dodatkiem musztardy francuskiej i marynowanych warzyw. Sprawdzi się również podawana bez żadnych dodatków.

Wszystkie produkty firmy Gzella powstają w regionie Kociewia, a dokładnie w miejscowości Osie, która położona jest na ekologicznie czystym i nieskażonym terenie – w samym sercu Borów Tucholskich. Właśnie w tym miejscu firma Gzella od 30 lat z pasją przygotowuje swoje wyroby: z wyjątkową dbałością, według unikalnych, rodzinnych receptur, nawiązując do tradycji oraz kuchni regionalnej.

Waga: ok. 300 g

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF