Okres świąteczno-karnawałowy jest bardzo dobry do promowania i sprzedaży wód premium w eleganckich butelkach, które bez problemu można postawić na stole.

_MG_66982Grudzień i styczeń to czas częstych spotkań przy stole z rodziną a także z przyjaciółmi. Warto wtedy pomyśleć o odpowiedniej wodzie mineralnej, która idealnie dopasuje się do podawanego wina oraz serwowanych dań. Najlepsze do tego są naturalne wody mineralne, średniozmineralizowane. Ich smak jest dobrze wywarzony – nie za płaski jak w przypadku wód niskozmineralizowanych i nie zbyt wyrazisty jak w wodach o wysokiej mineralizacji. Ważne jest także opakowanie – najlepiej szklane, a jeśli PET to w eleganckim wydaniu. Taka butelka będzie dobrze prezentowała się na stole i nie będzie trzeba chować jej gdzieś z boku aby utrzymać estetykę nakrycia.

Dobrym przykładem wody, która może dobrze sprzedawać się w okresie świąt i karnawału jest Cisowianka Perlage. Naturalna woda mineralna, musująca, w pięknej kobaltowej butelce, która postawiona na stole przygotowanym na przyjęcie stanie się elementem jego dekoracji.

Wodę tego rodzaju warto zaprezentować w widocznym miejscu w sklepie a na pewno szybko znajdzie amatorów.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF