Zbliża się ten magiczny, świąteczny czas, kiedy to pragniemy obdarować bliskich tym co najlepsze. Wyśmienita, szwajcarska czekolada to podarunek, który sprawi, że na twarzach naszych przyjaciół z pewnością zagości uśmiech. Dzięki Toblerone Fruit&Nut – wyjątkowemu połączeniu klasyki ze finezją rodzynek, paczka ze świątecznym upominkiem zostanie wzbogacona o przepyszny, słodki akcent.

Toblerone_aranz_2Nie od dziś wiadomo, że Szwajcarzy produkują czekolady najwyższej jakości, pełne smaku i aromatu, które są pragnieniem wszystkich miłośników słodyczy. Toblerone to marka, której nie trzeba przedstawiać. Jest symbolem szwajcarskich czekolad wysokiej jakości o ponad stuletniej tradycji. Jej jakość i smak doceniają smakosze na całym świecie.

Toblerone Fruit&Nut – wyborna słodycz stworzona na bazie klasycznej, delikatnej czekolady Toblerone, nadziana została aromatycznymi rodzynkami.
Jak każdy szwajcarski smakołyk, wyprodukowana jest ze składników najwyższej jakości. Kremowe alpejskie mleko, miód, posiekane migdały i nugat z Montelimar – ta harmonijna mieszanka tworzy kwintesencję unikalnego smaku czekolad Toblerone. Wersja Fruit&Nut z dodatkiem rodzynek świetnie komponuje się ze smakami świąt, a bakalie to przecież nieodłączny składnik bożonarodzeniowych wypieków. Taka czekolada idealnie sprawdzi się więc jako wyśmienity, świąteczny upominek, który będzie miłą niespodzianką zarówno dla młodszych, jak i starszych wielbicieli łakoci. Ponadto, efektowanie opakowanie czekolady Fruit&Nut  sprawia, iż nie wymaga ona dodatkowej oprawy.

Charakterystyczny, trójkątny kształt czekolad Toblerone inspirowany jest znanym szczytem szwajcarskich Alp – Matterhorn. Dzięki niemu, możemy w łatwy sposób podzielić się smakołykiemz najbliższymi i wspólnie rozkoszować się cudownym smakiem tradycyjnej, szwajcarskiej czekolady podczas rodzinnych, świątecznych dni.

Toblerone_Fruit&Nut_100gToblerone Fruit&Nut

Waga: 100g

Cena rekomendowana: 5,69 zł

Po więcej informacji i inspirujących przepisów zapraszamy na stronę internetową: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF