Doskonały smak smażonych dań? Tylko z Ramą Smaż jak szef kuchni! Dostępna w trzech wariantach smakowych, zamknięta w wygodnej w dozowaniu butelce, jest produktem, który każdemu miłośnikowi gotowania pozwoli smażyć w sposób profesjonalny i smaczny. A dzięki specjalnie opracowanej recepturze ma ona jeszcze jedną wyjątkową zaletę – nie pryska podczas smażenia.

ramaMieszanie różnego rodzaju tłuszczów podczas smażenia jest sekretem najlepszych szefów kuchni. Został on wykorzystany także do opracowania receptury Ramy Smaż jak szef kuchni, będącej połączeniem wysokiej jakości olejów, które pozwolą na powrót poczuć prawdziwy smak przygotowywanych na patelni potraw. Dzięki temu nasze codzienne dania staną się jeszcze smaczniejsze. Ponadto, Rama Smaż jak szef kuchni zawiera kwasy omega – 3, omega – 6 oraz witaminy A i D, a także charakteryzuje się mniejszą zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych niż masło.

Dodatkowo, dzięki specjalnie opracowanej recepturze, Rama Smaż jak szef kuchni nie pryska podczas smażenia. „Znikanie z powierzchni patelni pęcherzyków jest znakiem, że produkt osiągnął odpowiednią temperaturę do smażenia. Wówczas możemy wrzucić przygotowane składniki na patelnię, wiedząc, że tłuszcz jest odpowiednio rozgrzany i nic dookoła nie zostanie nim opryskane. Sam osobiście polecam! Gotowanie z Ramą Smaż jak szef kuchni jest nie tylko łatwe, ale także – jakie smaczne!” – mówi Pascal Brodnicki, Ambasador Ramy Smaż jak szef kuchni.

—————————————————————————————————-

Rama Smaż jak szef kuchni dostępna jest w trzech wariantach smakowych:

  • wariant klasyczny – podkreśla naturalny smak smażonej potrawy, jest rekomendowany do mięs, ryb lub naleśników. Rama Smaż jak szef kuchni miesza się z łatwością z innymi składnikami, dzięki czemu nadaje się także do sosów, marynat czy smarowania form do pieczenia,
  • wariant maślany smak – idealny do warzyw smażonych na patelni, nadaje potrawom maślanego aromatu oraz sprawia, że przygotowywane dania apetycznie się rumienią,
  • wariant z oliwą z oliwek – z dodatkiem oliwy z oliwek, polecany do dań kuchni włoskiej, jest doskonałą propozycją dla miłośników oliwy oraz jej charakterystycznego smaku.

Produkt do momentu otwarcia może być przechowywany w temperaturze od +2°C do +20°C. Skład produktu różni się w każdym z trzech proponowanych wariantów.

Więcej informacji na temat produktu oraz przepisy kulinarne przygotowane przez Ambasadora Ramy Smaż jak szef kuchni – Pascala Brodnickiego, znaleźć można na stronie www.przepisy.pl/profil/pascal-brodnicki.

Sugerowana cena produktu 500 ml: 5,99 PLN

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF