Czosnek, estragon i koperek to przyprawy, które świetnie pasują do domowych przetworów. Dlatego też, Wytwórczą Spółdzielnie Pracy „Społem” postanowiła urozmaicić nimi swoje Octy Spirytusowe.

1

Wyobraź sobie, że idziesz do domowej spiżarni, sięgasz po ulubione zakonserwowane warzywa, otwierasz słoik i… w tym samym momencie, w pomieszczeniu zaczyna roztaczać się np. zapach świeżego kopru. Bajka? Nie – to rzeczywistość!

Octy spirytusowe 6% WSP Społem charakteryzują się wyjątkowym i naturalnym aromatem przypraw. Dzięki temu, przetwory z ich dodatkiem smakują jeszcze wyborniej. Ponadto, idealnie dobrana kompozycja składników oraz znana od 1932 r. metoda wytwarzania octów w drewnianych kadziach, gwarantują unikalną jakość produktów.

 

Zatem zdecyduj, który smak wzbogaci Twoje tegoroczne przetwory – koperkowy, estragonowy, a może czosnkowy? 

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF