Kremowy, mięsny, a do tego zamknięty w… tubce. Pasztet Podlaski w innowacyjnym opakowaniu, w dwóch nowych wersjach smakowych, właśnie trafił na półki. Szybka przekąska? Wyciśnij smak!

1Rodzina uwielbianych przez Polaków Pasztetów Podlaskich powiększyła się o dwóch nowych członków – i to nie byle jakich. Pasztet Drobiowy w tubie w wersji ciemnej oraz jasnej to prawdziwa kanapkowa rewolucja. W 100% drobiowy, pozbawiony mom-u, a do tego zapakowany w wygodną, poręczną tubę. Tak łatwo, smacznie i pożywnie jeszcze nie było!

Jakość i smak? Pyszny tak!

Jeśli szukasz oryginalnego smaku w innowacyjnym opakowaniu to polecamy Pasztet Podlaski w tubie. Wyróżnia się przede wszystkim  wysokiej jakości drobiowym mięsem bez dodatku mom-u. Wersja jasna zawiera mięso z fileta z piersi kurczaka zaś ciemna mięso z uda kurczaka. Nieważne, którą wybierzesz – obie smakują pysznie!

Pasztet Podlaski w tubie to propozycja dla całej rodziny. Obie wersje smakowe dają nam pewność, że każdy znajdzie coś dla siebie. Pasztet Drobiowy Jasny z pewnością przypadnie do gustu wielbicielom lekkich i delikatnych smaków. Dodatek mięsa z piersi kurczaka sprawia, że kremowy pasztet posmakuje zwolennikom subtelnych aromatów. Na fanów wyrazistych smaków czeka Pasztet Drobiowy Ciemny z dodatkiem mięsa z uda i wątróbki kurczaka. Charakterystyczny, zdecydowany, ale wciąż jedwabiście gładki będzie doskonałym wyborem na szybką przekąskę.

Do domu i do plecaka

Oba pasztety zamknięte są w poręcznej i praktycznej odkręcanej tubie, którą możemy zabrać ze sobą niemal wszędzie, gdyż nie wymaga warunków chłodniczych. Świetnie sprawdzą się w domu czy pracy, jako pomysł na  szybką przekąskę, bez konieczności sięgania po nóż. Pasztet Podlaski to nie tylko wygoda użycia – nowe opakowanie to także sposób na przedłużenie trwałości pasztetu. Podlaski w tubie przechowywany po otwarciu w lodówce zachowuje świeżość aż do 14 dni.

Pasztet Podlaski w tubie znajdziemy na półkach sklepowych od lipca w cenie 3,40 zł za opakowanie o wadze 135 g.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF