Zakłady Mięsne Pekpol poszerzyły kategorię wędlin podsuszanych. Na sklepowe półki trafiła właśnie nowa propozycja producenta – drobiowe Kabanosy ze Spiżarni. To pyszna przekąska wytworzona z najwyższej jakości mięsa drobiowego z dodatkiem wieprzowiny: 100 g produktu zawiera 168,5 g mięsa.

Kabanosy ze Spiżarni drobiowe ZM Pekpol fot. ZM PekpolKabanosy są poddawane procesom wędzenia i suszenia, dzięki czemu posiadają wyborny smak i zapach. Ponadto nie trzeba trzymać ich w lodówce – bez problemu można przechowywać je w temperaturze nawet do 24°C. Wysoka zawartość białka sprawia, że Kabanosy ze Spiżarni będą sycącą przekąską, która zaspokoi głód i doda energii w szkole, pracy oraz podczas wiosennych wycieczek.

W sprzedaży dostępne są także Kabanosy ze Spiżarni 120 g wytworzone z mięsa wieprzowego: klasyczne, z chilli i z pieprzem.

Forma pakowania jednostkowego: MAP

Forma pakowania zbiorczego: karton

Waga jednostkowa: 120 g

Szt. w kartonie: 10

Temp. Przechowywania: 2°C – 24°C

Orientacyjna cena w sklepie detalicznym: 5,99 zł

Więcej na: www.pekpol.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF