Czas jesiennych zawirowań pogodowych to najtrudniejsze wyzwanie dla naszej odporności. Natura jednak daje nam wszystko co potrzebne, by ustrzec się przed przeziębieniem. Moc witamin kryje się w naszym polskim jabłku, a także w owocu pigwowca, który w tym szczególnym okresie powinien być obowiązkowym składnikiem diety.


flat_jablko_pigwaŚwieży sok z jabłek i owoców pigwowca to porcja energii i zdrowia dla wszystkich dbających o siebie i swoją rodzinę. Jest w 95 % wyprodukowany z jabłek. Spośród wielu witamin w nich zawartych, najcenniejszą jest witamina C – najskuteczniejsza w walce z jesiennym przesileniem. Pozostałe 5% to sok z owoców pigwowca, znanych ze swych właściwości wspomagających układ odpornościowy. Poza wartościami zdrowotnymi, sok Marwit wyróżnia się wyrazistym, lekko kwaskowatym smakiem i bogatym aromatem.

Świeżo wyciśnięty sok z jabłek z dodatkiem soku z owoców pigwowca jest naturalnie mętny i niepasteryzowany, dzięki czemu zachowuje swoje naturalne walory.

Nowy smak w serii limitowanej dostępny będzie od 7 października przez ok. 3 miesiące.

Cena: ok. 3,5 zł

Więcej na temat produktu: www.marwit.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF