Delikatne mięso ryby pozbawione skóry, które aż rozpływa się w ustach – takie są nowe, bezglutenowe filety z makreli bez skóry Graal®. W ofercie,na początek, będą dostępne dwa smaki: filety z oliwą z oliwek extra virgin oraz w sosie pomidorowym. Produkt nie zawiera substancji konserwujących. To doskonała propozycja na zdrowy i pożywny posiłek lub wygodną oraz smaczną przekąskę w ciągu dnia.

graalMakrela to ryba szczególnie lubiana i doceniana przez Polaków – przede wszystkim ze względu na jej delikatność w smaku i zawartość kwasów Omega-3. Ponadto coraz więcej osób stosuje dietę bezglutenową. Nowe filety z makreli bez skóry Graal® są zatem odpowiedzią na oczekiwania konsumentów poszukujących smacznych, zdrowych i wygodnych w spożyciu produktów oraz na najnowsze trendy żywieniowe.

Wygodne opakowanie 110 gramów to idealna porcja do spożycia na raz. Filety są dostępne w dwóch wariantach smakowych: w sosie pomidorowym, stworzonym z pomidorów dojrzewających w promieniach słonecznych o łagodnym, ale wyrazistym smaku, oraz w oliwie z oliwek extra virgin, która podkreśla doskonały smak mięsa ryby. Cena: 4,99 zł/szt. (110 g).

Zainspiruj się wiosną z Graal® i wygraj rower – KONKURS

Nowe, bezglutenowe filety z makreli bez skóry Graal® to także idealny wybór dla tych, którzy poszukują wsparcia w utrzymaniu zdrowego stylu życia. Chcąc zainspirować Polki i Polaków do włączenia produktów rybnych do codziennej diety, Graal postanowił przeprowadzić konkurs „Zainspiruj się wiosną z Graal®”. Co tydzień można wygrać rower i karty upominkowe na sportowe zakupy w sieci sklepów Decathlon. Aby wziąć w nim udział, należy kupić produkt objęty promocją, zachować paragon i odpowiedzieć na pytanie konkursowe. Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie internetowej: graal.pl/konkurs. Konkurs trwa do 30 kwietnia 2016 roku.

Więcej informacji nawww.graal.pl i www.superfishprestige.pl oraz na fanpage Graalhttps://www.facebook.com/graalpolska i SuperfishPrestigehttps://www.facebook.com/SuperFishPrestige.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF