We wrześniu 2013 r. do bogatej oferty Babeczek Dr. Oetkera dołączyły dwie nowości: Babeczki Kopce Kreta oraz Babeczki Drożdżowe z konfiturą owoce leśne. Znane i lubiane przez konsumentów smaki ciast zostały przygotowane w nowej, wygodnej formie, która w ostatnim czasie zyskuje coraz większą popularność wśród polskich gospodyń. Małymi porcjami deseru w postaci babeczek łatwo jest dzielić się z rodziną i przyjaciółmi.

babeczki

Babeczki Kopce Kreta i Drożdżowe z konfiturą owoce leśne to najnowsza propozycja producenta. Uproszczone przygotowanie, komplet niezbędnych składników i łatwa instrukcja dają gwarancję kulinarnego sukcesu. Babeczki to wygodne w jedzeniu pojedyncze porcje ciasta, dlatego świetnie sprawdzą się podczas przyjęć, spotkań w gronie przyjaciół, otoczeniu rodziny, a  także w pracy.

Dr. Oetker jest liderem rynku babeczek w proszku. W portfolio producenta znajduje się obecnie 12 ich rodzajów, a co roku przygotowywane są nowe propozycje. Wprowadzone w ostatnim czasie Babeczki z budyniem z dodatkiem prawdziwej wanilii i z budyniem o smaku mlecznej czekolady otrzymały pierwszą nagrodę w konkursie Perła Rynku FMCG 2013 w kategorii Ciasta w proszku.

Babeczki Kopce Kreta i Babeczki Drożdżowe z konfiturą owoce leśnie są dostępne
w sprzedaży od września 2013 r. w cenie ok. 7 zł za opakowanie.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF