Tyski producent serków topionych stworzył kolejne przepisy kulinarne z serkami topionymi.

SERTOP - pomidorki nadziewane Delisią ze szczypiorkiem (2)– Moda na gotowanie nadal trwa, staramy się podążać tym trendem – mówi Aneta Będkowska Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem w firmie Sertop.  – Chcemy także przekonać Polaków do wszechstronnego wykorzystania serków topionych w kuchni. Większość naszych konsumentów utożsamia serki topione z kanapkami i drugim śniadaniem, zapominając o tym, że produkty te idealnie nadają się także do zagęszczania zup, sosów a także do zapiekania i grillowania. Ich najwyższa jakość sprawia, że doskonale zastępują śmietanę, masło a także tradycyjny, żółty ser, czego dowodem są stworzone przez nas przepisy kulinarne. Nasze inspiracje dostępne są w książce kucharskiej na naszej stronie www oraz na facebookowym fanpage-u. Zachęcamy do eksperymentowania w kuchni!

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF