Nalewka Babuni to marka doskonale znana. Różnorodność smaków nalewki sprawia, że każdy sympatyk babcinego trunku znajdzie coś dla siebie. Producent nie spoczywa jednak na laurach i oferuje konsumentom super promocję – Nalewkę Babuni o smaku pigwy wraz z oryginalną szklanką od Babuni.

VINPOL Sp. z o.o. Grupa Henkell&Co._Nalewka Babuni pigwa ze szklankąNalewka Babuni o smaku pigwy to wino deserowe o niepowtarzalnym, wyrazistym smaku i przyjemny aromacie. Uprawiane w przydomowych ogródkach pigwy nie tylko cieszą oko estety, ale stanowią dla naszego organizmu prawdziwą witaminową bombę. Dojrzewające w słońcu owoce stały się także inspiracją dla babuni.

Babciny przysmak o smaku pigwy to nie tylko niezastąpiony towarzysz podczas długich, rodzinnych wieczorów, wszak tradycyjny wygląd znakomicie współgra z ciepłą, domową atmosferą, ale także idealny prezent świąteczny. Nalewka Babuni we współczesnym świecie skłania do chwili odpoczynku, rozmowy i wspomnień w kręgu najbliższych, a przy tym jest gwarancją wyjątkowego smaku.

Nalewka Babuni to uznana i lubiana marka w Polsce i poza jej granicami. Tym razem proponujemy Nalewkę Babuni o smaku pigwy w zestawie ze szklanką, wszak Nalewka Babuni cudownie smakuje w wielu postaciach…

 

Propozycje serwowania Nalewki:

Koktajl dla miłośników mocnych alkoholi. Należy pamiętać o schłodzeniu załączonej do zestawu szklanki.

NALEWKA Z BRANDY

75 ml Nalewki Babuni pigwa

25 ml brandy

kostki lodu

PRZYGOTOWANIE:

Do szklanki wrzucamy kostki lodu, wlewamy Nalewkę Babuni pigwa, a następnie brandy.

Smakosze bardziej tradycyjnych alkoholi mogą również skomponować ciekawy wariant smakowy z wykorzystaniem Nalewki.

 

HOT SHOT! serwowane na 5 kieliszków

60 ml Nalewki Babuni pigwa

60 ml wódki

połówka wyciśniętej pomarańczy

PRZYGOTOWANIE:

Wlać wszystkie składniki do shakera, zasypać lodem i porządnie shake’ować przez kilka sekund. Następnie przelać do 5 kieliszków. Można przyozdobić plasterkiem pomarańczy nasączonej miodem.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF