Przyprawa w płynie MAGGI od ponad 120 lat towarzyszy nam
w codziennej kuchni. Już kilka jej kropel wystarczy, aby nasze potrawy nabrały niepowtarzalnego smaku i aromatu. Możemy dodawać ją do zup, sosów, dań mięsnych, warzywnych, marynat czy dipów… Możliwości jest naprawdę wiele. Nieważne czy dopiero stawiasz pierwsze kroki w gotowaniu czy jesteś już kulinarnym ekspertem, MAGGI jest dla wszystkich! Teraz przyprawa dostępna jest z 3 wyjątkowymi, limitowanymi etykietami. Wybierz tę, która pasuje do Ciebie najbardziej, zaproś ją do swojego domu i odkryj w sobie MAGGIcznego szefa kuchni!

2

Nikogo nie trzeba przekonywać, że MAGGI to od wielu lat prawdziwa ikona smaku, po którą sięgały już nasze prababcie, babcie czy mamy. W naszej codziennej kuchni jest jedną z najbardziej uniwersalnych przypraw do posiłków, która pozwala podkreślić  wyjątkowy smak naszych potraw. Doskonale pasuje nie tylko do zup! Możemy dodawać ją do dań mięsnych, ryb, sosów, a nawet sałatek, wydobywając z każdego dania głębię smaku i aromatu! Dla miłośników MAGGI powstała teraz limitowana edycja buteleczek z 3 wyjątkowymi etykietami, odzwierciedlającymi kulinarne osobowości każdego z nas! Klasyczna MAGGI w trzech nowych odsłonach dostępna jest w sprzedaży od 1 lipca, aż do wyczerpania zapasów. Sprawdź i wybierz tę, która pasuje do Ciebie najbardziej!

Smakosz MAGGI

Smakosze cenią sobie wyraźny i intensywny smak swoich potraw, dlatego ważne dla nich jest to, by ich potrawy były zarazem pyszne, intrygujące i nietypowe. Lubią zachwycać swoich domowników i gości oryginalnymi pomysłami, dlatego nie boją się eksperymentów, jeśli wiedzą, że w efekcie odkryją kolejne, popisowe danie do swojej, bogatej kolekcji. Nie zdziwi więc nikogo, gdy w swojej kuchni przygotują coś nieoczekiwanego jak Pizza ziemniaczana z farszem skropionym MAGGI. Wystarczy na spodzie ziemniaczanym ułożyć ulubione składniki i starty ser, by zaserwować bliskim to wyjątkowe danie zainspirowane popularną, włoską pizzą. Oblizująca się etykieta to znak rozpoznawczy tych, którzy cenią sobie nietypowy smak i oryginalne pomysły!

Szef Kuchni MAGGI

Szefowie kuchni to perfekcjoniści, dla których każdy, nawet najmniejszy detal jest tak samo ważny! Lubią przygotowywać wymyślne
i skomplikowane potrawy, a jednocześnie doskonale wiedzą jak je doprawić by zawsze miały niepowtarzalny smak. Jeśli nawet zdecydują się na przygotowanie tradycyjnego dania dodają do nich wyjątkowe dodatki, dzięki którym ich potrawy za każdym razem przybierają inną, ciekawą odsłonę. Podczas przyjęcia Szef Kuchni na pyszną i wyjątkową przystawkę wybierze Łososia pod pierzynką z chleba tostowego, okraszonego MAGGI i polanego sosem koperkowym. Etykieta z wąsem reprezentuje tych, którzy stawiają na elegancką i wystawną kuchnię!

Amator MAGGI

Stawia pierwsze kroki w kuchni, zapoznaje się z tajnikami, nie porywa się na eksperymenty i wybiera sprawdzone, a zarazem proste rozwiązania. Pamięta bogactwo smaków, jakie zapewnia MAGGI z domowej kuchni i dzieciństwa, a także z przyjemnością podąża tą samą drogą. W jego kuchni z pewnością spróbujemy obok klasycznego rosołu doprawionego MAGGI, też prostych i szybkich dań jak małe kebaby w marynacie z dodatkiem MAGGI, podane z sosem czosnkowym. Wesoła i roześmiana etykieta zachęca początkujących kucharzy do kulinarnych eksperymentów i otwarcia się na nowe, smakowe doznania!

Nowe, limitowane etykiety MAGGI inspirują do tego, by odmienić swoją kuchnię i odkryć nowe, kulinarne pomysły! Zachęcamy do przełamania kulinarnych schematów i przygotowania nowych i oryginalnych dań z dodatkiem MAGGI! Więcej inspiracji na https://www.facebook.com/MaggiPolska oraz www.winiary.pl.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF