Miód, cytryna, imbir, cynamon, orzechy, trufle i pistacja – co łączy te smaki? Wszystkie znaleźć można w nowej ofercie kawiarni Grycan – Lody od pokoleń. W ciekawych połączeniach. Na zimno lub na gorąco. Niezależnie do nastroju i samopoczucia, każdy znajdzie tu dla siebie coś wyjątkowego.

Lodziarnie Grycan tej jesieni zmieniają się w krainę miodem płynącą. I to dosłownie! Po sezonie na świeże owoce zaklęte w wyśmienitych sorbetach i owoce jesienne skąpane w karmelu i czekoladzie, przyszedł czas na miodowe kompozycje. W nowej ofercie lodziarni Grycan na klientów czekają trzy propozycje, które zaspokoją najbardziej wymagające gusta.

 

  • Złota melancholia – kompozycja trzech smaków lodów (pistacjowych, truflowych i orzech włoski) podana z bitą śmietaną i orzechami włoskimi zatopionymi w gorącym miodzie to wyjątkowy deser dla tych, którzy ochotę na lody mają przez cały rok; cena; 17,50 PLN
  • Słodka zaduma – wyśmienita kawa parzona ze specjalnie wyselekcjonowanych ziaren, z dodatkiem bitej śmietany, miodu i cynamonu, idealna na chłodny poranek; cena: 13,50 PLN
  • Gorący szept – gorąca herbata osłodzona miodem z dodatkiem cytryny i imbiru, z pewnością rozgrzeje w jesienne popołudnie; cena: 9,90 PLN

Każda z przygotowanych dla klientów propozycji kusi wyśmienitym smakiem i niecodziennym połączeniem składników. Lodziarnie Grycan tej jesienni będą idealnym miejscem na długie spotkania z przyjaciółmi.

Lody marki Grycan powstają w podwarszawskim zakładzie firmy przy użyciu tradycyjnych metod, według sprawdzonych i najlepszych receptur, na bazie śmietanki kremówki i żółtek jaj, z wykorzystaniem wyłącznie najlepszych składników. Bakalie i owoce wykorzystywane do produkcji lodów i sorbetów są starannie selekcjonowane i przygotowywane. Sorbety powstają z najlepszej jakości, ręcznie obieranych i wyciskanych owoców, co gwarantuje im w pełni naturalny smak.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF