Wraz z nadejściem jesieni nasz organizm zaczyna potrzebować pełnowartościowych dań, które dodadzą sił i energii. Jeśli więc pogoda za oknem nie zachęca do spacerów, zostańmy w kuchni i przygotujmy aromatyczną potrawę z makaronu i mięsa. Kulinarne eksperymenty uchronią nas przed jesienną melancholią, a smaczny posiłek w rodzinnym gronie rozjaśni nawet najbardziej ponure popołudnie.

pierozek-RGBMiędzybrodzki Makaron pierożek to gwarancja najwyższej jakości. Przygotowany z czterech świeżo wybijanych jaj, po ugotowaniu zachowuje sprężystość i zwiększa objętość. Dodatek mąki semoliny z pszenicy durum sprawia, że makaron nie skleja się, a przygotowane z niego dania nie tylko świetnie smakują, ale także zachowują apetyczny wygląd. Pasta bolognese, zapiekanka z kurczakiem i brokułami, gulasz wołowy – z Międzybrodzkim Makaronem – nasze kulinarne możliwości są niemal nieograniczone.

Masa netto: 250 g
Cena: ok. 2,80 zł

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF