Sezon na przetwory zbliża się wielkimi krokami. Ogórki, cebulki oraz papryka już czekają na pierwsze marynaty. Niezbędne do tego celu będą Octy spirytusowe produkowane przez Wytwórczą Spółdzielnie Pracy „Społem”!

wsp społem ocet spirytusowy 500mlKonserwowanie jest najskuteczniejszym sposobem na długie przechowywanie żywności. To dzięki niemu, nawet w środku zimy można cieszyć się smakiem letnich warzyw i owoców. Warto zacząć przygotowywanie marynat już teraz, by zapełnić swoją spiżarnię po brzegi.

Świeżość zamknięta w słoikach

WSP „Społem” w tym sezonie poleca, wykorzystanie do domowych przetworów Octu spirytusowego 10%. Dzięki składnikom najwyższej jakości oraz niezmiennej od lat metodzie wytwarzania, wyrób naturalnie zachowa świeżość sezonowych specjałów. Dobrze przygotowana zalewa ochroni przed zepsuciem nawet najdelikatniejsze produkty.

Obok tradycyjnej wersji w ofercie firmy znajdują się także Octy spirytusowe 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym. Przetwory przygotowywane z ich dodatkiem będą stanowiły wyjątkowy
i aromatyczny element posiłku. 

Sugerowane ceny:

Ocet spirytusowy 10% 500 ml – 1,99 zł

Ocet spirytusowy 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym 200 ml – 2,29 zł

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF