Marcowe zapowiedzi i ramówka kanału Polsat Food Network

Wielkie żarcie z Chingiem (1)Wielkie żarcie z chingiem

Premiera w dni powszednie od poniedziałku, 9 marca o godz. 18:30

W trzeciej części nowej, ekskluzywnej serii dokumentalnej Food Network – Wielkie żarcie – znany mistrz kucharski Ching-He Haung podejmuje się misji tworzenia fantastycznych kulinarnych fuzji i inspiracji przy pomocy składników tradycyjnej kuchni chińskiej. Jeśli poszukujecie nęcącej wariacji na temat tradycyjnych chińskich potraw, lub nowego przepisu na coś pysznego, Wielkie żarcie wam w tym pomoże. Chingowi towarzyszy gotujący w stylu karaibskim Queen Andi Oliver, który wywoła tropikalną burzę;nagradzany gwiazdkami Michelin szef kuchni Theo Randall pomoże Chingowi przyrządzić pierożki z podrobów baranich w orientalnym stylu, a mistrz woka Jeremy Pang wyczaruje potrawy w stylu bajecznej sfermentowanej czarnej fasoli.

 

Restauracje knajpy bary drive-inRestauracje, knajpy i bary drive-in

Premiera w dni powszednie od poniedziałku, 9 marca o godz. 23:00

Guy Fieri nadal stołuje się na mieście, odwiedzając tradycyjne knajpy serwujące szybkie posiłki w całej Ameryce. W nowym sezonie programu Guy zatrzymuje się w Denver w stanie Kolorado, by skosztować ręcznie robionych tater tots i kanapki-potwora z pastrami. Wybierze się również do Filadelfii,by spróbować smażonej kanapki z masłem orzechowym i dżemem, a nawet burgerów z łosia.

Rachel kontra GuyRachael kontra guy: kulinarny pojedynek gwiazd

Premiera w środę, 18 marca o godz. 22:00

Rachael Ray i Guy Fieri powracają jako kapitanowie drużyn w programie, w którym konkurują ze sobą dwie czteroosobowe drużyny gwiazd.Rywalizacjarozpoczynasię odprzygotowaniamenudegustacyjnegozustaloną cenąw teatrze z restauracją w Los Angeles, oraz odegrania 3- minutowego skeczu przed setką miłośników teatru. Dodatkowo gwiazda Modern Family Rico Rodriguez pomoże ocenić dokonania drużyn, które wyprawią przyjęcie urodzinowe dla dwójki szczęściarzy: chłopca i dziewczyny

Anna_Sezon na świeżośćAnna Olson: sezon na świeżość

Premiera w poniedziałek, 9 marca o godz. 17:00

Znana szefowa kuchni, Anna Olsen powraca w drugiej odsłonie programu Sezon na świeżość, w którym zaprasza widzów do własnej kuchni,by udzielać im cennych porad na temat samodzielnego przyrządzania przysmaków. Anna otrzyma propozycję zaprezentowania swoich dokonań w pewnympiśmie,któregofotograf zachwyci się jejwiosenną zupą z zielonego groszku z miętą. Przygotuje również przyjęcie z okazji narodzin dziecka przyjaciółki, a w jadłospisie znajdą się m.in. mufinki z chleba z mąki kukurydzianej, sałatka z młodych krewetek i placek z wiśniami. Anna wyruszy w podróż w czasie do lat 50., wyprawiając ucztę retro z kurczakiem smażonym w maślance, masłem orzechowym i puddingiem z dżemem. Same pyszności!

 

Niezwykłe torty weselneNiezwykłe Torty Weselne

Premiera we wtorek, 17 marca o godz. 22:00

Program Niezwykłe torty weselne przedstawia perypetie producentów tortów, którzy dokładają starań, by tworzyć imponujące torty dla uczczenia wielkiego dnia swoich klientów. W drugim sezonie programu Chicago’s Cake Girls dostają zamówienie na wyjątkowy tort zaręczynowy dla dwójki swoich największych fanów, którego najbardziej krucha część ma wisieć w powietrzu! Reva i Marc mają stworzyć tort zaręczynowy, odzwierciedlającypasjępewnej pary – wielbicieli komiksów. Czy sprostają wyzwaniu na miarę superbohatera? Zespół Christopher Garren’s Cakes konstruujenatomiastjadalną rafę koralową,wyposażonąw rybki, żółwie i rzeźbione figurki.

 

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF