Leppszy to absolutna  nowość na polskim rynku pasztetów. Jest całkowicie drobiowym pasztetem, bez dodatku składników wieprzowych, barwników czy konserwantów. Po raz pierwszy również wzbogacony został naturalnym chilli.

 

Leppszy to prawdziwy rarytas na rynku polskich pasztetów. Został wyprodukowany wyłącznie z użyciem mięsa drobiowego. Nie znajdziemy w nim choćby śladu mięsa lub tłuszczu wieprzowego.

Jest  produktem, który bez obaw możemy włączyć do codziennych posiłków. Całkowicie drobiowy pasztet, zawierający tłuszcze pochodzenia roślinnego, bogate w kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6, będzie wartościowym składnikiem porannego śniadania lub szybkiej przekąski.

Pasztet jest dostępny w wygodnym, aluminiowym opakowaniu, na którym konsument bez trudu znajdzie informację o braku konserwantów i 100 procentowej zawartości drobiu.

Leppszy to także pierwszy pasztet, który został przebadany laboratoryjnie, uzyskując bardzo wysokie oceny ze strony Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie.

Z Leppszym określenie niezły pasztet nabiera nowego znaczenia!

Leppszy pasztet- po prostu lepszy od innych.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF