Ketchup można znaleźć w niemal każdej lodówce. Pewnie dlatego, że świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek, parówek i frytek. Jednak jego „kuchenna rola” nie kończy się tylko na uzupełnianiu smaku potraw! WSP „Społem” zapewnia, że kieleckie ketchupy mogą stanowić także bazę pysznych dań obiadowych!

Ekspresowa marynata

1Masz ochotę na kurczaka, ale ten tradycyjny, duszony już Ci się znudził? To żaden problem! Przygotuj aromatyczną mieszankę składającą się z kilku łyżek Ketchupu Kieleckiego łagodnego, czosnku i oliwy. Zanurz w niej mięso. Odczekaj godzinę i upiecz. Lekko słodkawy, a zarazem winno – kwaskowy smak dojrzałych pomidorów zawarty w ketchupie, nada potrawie wyjątkowego charakteru, a także przypomni, nawet w środku zimy, letnie posiłki. Brzmi apatycznie? To do dzieła!

A’la BBQ

Najlepsze żeberka? To zdecydowanie te w glazurze z Ketchupu Kieleckiego o smaku śliwkowym! Dzięki niemu staną sią kruche, soczyste i wyjątkowe w smaku. Umiejętnie dobrana kompozycja pikantnych przypraw zawarta w produkcie oraz połączenie świeżych pomidorów z naturalnymi przecierami z jabłek i śliwek gwarantują, że danie przypadnie do gustu sympatykom nowoczesnej kuchni. Smacznego!

Cena sugerowana Ketchupu Kieleckiego łagodnego: 3,79 zł/270 g

Cena sugerowana Ketchupu Kieleckiego o smaku śliwkowym: 3,79 zł/270g

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF