Marka FRoSTA jako pierwsza wprowadziła na rynek mieszankę, oddającą charakter kuchni karaibskiej. Warzywa na patelnię karaibskie to unikatowa kompozycja soczystych warzyw i tropikalnych owoców.

Podstawą kuchni karaibskiej są oryginalne połączenia smakowe. Łączy owoce i warzywa; słodkie, pikantne i ostre komponenty. Warzywa na patelnię karaibskie oddają charakter kuchni Wysp Karaibskich. Stanowią unikalną kompozycję ananasa, mango, brokułów, fasolki szparagowej, marchewki, cebuli, papryki oraz marchewki żółtej. Egzotycznego smaku dodaje im sos przyrządzony na bazie mleczka kokosowego i oryginalnych przypraw.

Warzywa na patelnię karaibskie marki FRoSTA mogą być spożywane jako samodzielne danie, pyszny dodatek lub baza do potraw. Pozwolą przygotować, m.in. szaszłyki z krewetek w sosie curry, grillowane banany po karaibsku czy kurczaka w sosie ananasowo-kokosowym.

Opakowania Warzyw na patelnię karaibskich eksponują produkt, informują o czasie jego przygotowania oraz zawierają komunikaty dotyczące polityki 100% naturalnego smaku. Z tyłu folii znajdują się inspirujące przepisy oraz QR kody. Po ich zeskanowaniu na telefonie komórkowym wyświetlają się oryginalne przepisy na dania, które można przygotować na bazie produktu.

 

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF