Marka FRoSTA rozszerza kategorię produktów rybnych o unikatowe na polskim rynku – Paluszki rybne w panierce 5 zbóż. Produkt będzie dostępny  w tradycyjnym i nowoczesnym kanale sprzedaży od września br.

 Paluszki rybne w panierce 5 zbóż marki FRoSTA to 6 EKSTRA-dużych, soczystych paluszków z mintaja w chrupiącej panierce z ziaren 5 zbóż: pszenicy, ryżu, żyta, owsa  oraz jęczmienia. Połączenie paluszków rybnych z wielozbożową panierką to pionierskie                  i oryginalne rozwiązanie na polskim rynku. Delikatne, soczyste mięso z mintaja w połączeniu    z panierką z mąki wielozbożowej wpisuje się w najnowsze trendy żywieniowe. Paluszki rybne w panierce 5 zbóż mogą służyć jako samodzielna przekąska, przystawka lub dodatek do potraw. Idealnie komponują się z warzywami i sałatkami.

 

Paluszki rybne w panierce 5 zbóż to propozycja dla konsumentów, którzy cenią sobie jakość, smak, naturalność i szybkość przygotowania posiłków. Produkt został przygotowany zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, wyłącznie z naturalnych składników o najwyższej jakości. Paluszki rybne w panierce 5 zbóż nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów. Do ich przygotowania wystarczy 12 minut w piekarniku.

 

Opakowanie Paluszków rybnych w panierce 5 zbóż marki FRoSTA silnie eksponuje produkt  i jego naturalność, którą podkreślono za pośrednictwem komunikatów: 100% naturalnego smaku, 100% bez dodatku. Na kartoniku znajdują się informacje o czasie przygotowania produktu oraz czytelna i przejrzysta lista składników.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF