Paluszki rybne goszczą na naszych stołach już od wielu lat. Doceniane za szybkość przygotowania i niepowtarzalny smak, są stałym elementem jadłospisu wielu rodzin. Paluszki jednak paluszkom nierówne. Stając przed sklepową zamrażarką, warto zwrócić uwagę na to, co wkładamy do koszyka. Sięgając po produkty FRoSTY, mamy pewność, że otrzymujemy  100% naturalnego smaku!

Złote paluszki rybne_FRoSTADo wyboru są Paluszki meksykańskie, których chrupiąca panierka zawiera pikantne przyprawy i chipsy tortilla, Paluszki rybne 5 zbóż – z dodatkiem mąki z pszenicy, ryżu, żyta, owsa i jęczmienia oraz klasyczna wersja – Złote Paluszki Rybne w złocistej panierce. Ich sekretem jest smak prawdziwej ryby. Wszystkie kryją w sobie soczysty, nierozdrobniony filet z mintaja, który stanowi ok. 60% zawartości poszczególnych produktów. Soczysty filet rybny pod chrupiącą panierką to gwarancja prawdziwego, niemielonego mięsa.

Do tego wszystkie ryby FRoSTY zostały oznaczone niebieskim certyfikatem MSC, co oznacza, że są łowione z poszanowaniem ekosystemu morskiego. Zamrażane tuż po złowieniu, zachowują  wartości odżywcze, wyjątkowy smak i soczystość.

Również chrupiąca panierka paluszków rybnych FRoSTY nie ma sobie równych. Zawiera tylko niezbędne składniki. W jej składzie nie ma wzmacniaczy smaku, barwników czy aromatów – FRoSTA, jako pierwsza marka spożywcza w Polsce, usunęła te dodatki ze wszystkich swoich produktów.

Paluszki rybne FRoSTY to smaczne, bezpieczne i szybkie do przygotowania danie dla całej rodziny. Ich przyrządzenie w piekarniku zajmie tylko 9 minut – bez dodatkowych kalorii, pryskającego tłuszczu oraz konieczności pilnowania rozgrzanej patelni. Lekko i zawsze na czas! Kosztują odpowiednio: Złote paluszki rybne: 7,99 zł / opakowanie 300 g i 10,49 zł / opakowanie 450 g, Paluszki rybne 5 zbóż: 10,49 zł / 300 g oraz Paluszki meksykańskie: 7,99  zł / 300 g.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF