Z myślą o konsumentach, którzy cenią sobie wyjątkowy smak i jednocześnie poszukują alternatywy dla serów w przystępnej cenie, firma Hochland wprowadziła na rynek nowe sery pleśniowe. Pyszny i kremowy Hochland Camembert oraz Hochland Brie o aksamitnej skórce i intensywnym smaku sprawią, że codzienna kanapka stanie się prawdziwą ucztą smaków. Co więcej, sery camembert i brie dostępne są w wielu wariantach smakowych. Dla każdego, coś pysznego!

 

HL-brie-natural-RGB300.jpgHochland Brie naturalny pod cienką, aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze. Charakterystyczny dla serów pleśniowych intensywny smak w połączeniu z chlebem czy też bagietką to duet idealny.

Gramatura: 125 g

Cena: 4,20 zł

 

 

HL-brie-ziola-RGB300Hochland Brie z ziołami dzięki odpowiednio dobranej kompozycji ziół wydobywa z sera bogactwo smaku i aromatu. Doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami.

Gramatura: 125 g

Cena: 4,20 zł

 

 

HL-brie-pieprz-RGB300.jpgHochland Brie z zielonym pieprzem pod białą skórką kryje kremowy miąższ o lekko ostrym smaku i wyjątkowym aromacie.

Gramatura: 125 g

Cena: 4,20 zł

 

 

 

HL-camemb-natural-RGB300.jpgHochland Camembert naturalny wyróżnia delikatny, śmietankowy smak oraz aksamitna skórka kryjąca kremowe wnętrze. Dzięki niemu każda kanapka może być wyjątkowa!

Gramatura: 120 g

Cena: 4,20 zł

 

 

HL-camemb-ziola-RGB300.jpgHochland Camembert z ziołami dzięki niecodziennej kompozycji idealnie dobranych ziół wyróżnia się wyrazistym smakiem i niezwykłym aromatem.

Gramatura: 120 g

Cena: 4,20 zł

 

 

 

HL-camemb-pieprz-RGB300.jpgHochland Camembert z zielonym pieprzem to wyjątkowy ser, który pod aksamitną skórką kryje kremowe wnętrze wzbogacone aromatycznym pieprzem.

Gramatura: 120 g

Cena: 4,20 zł

 

 

 

HL-camemb-pieczarka-RGB300.jpgHochland Camembert z pieczarkami to kompozycja doskonała. Duże kawałki pieczarek oraz śmietankowy smak sera camembert sprawia, że całość na pieczywie smakuje wyśmienicie.

Gramatura: 120 g

Cena: 4,20 zł

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF