Na polskim rynku pojawiła się nowość – FITHIA oleje i FITHIA do smarowania – produkty oparte na wyjątkowych właściwościach olejów tłoczonych na zimno. Trzy różne smaki o wyjątkowej mocy  natury, trafią w gusta najbardziej wybrednych smakoszy, ceniących nieskomplikowany styl życia.

FITHIA_250_olejFITHIA jest odpowiedzią na potrzeby osób, które żyjąc intensywnie, chcą odżywiać się zdrowo, a jednocześnie nie zamierzają rezygnować z przyjemności wyrafinowanego jedzenia. Swoją siłę FITHIA zawdzięcza właściwościom olejów tłoczonych na zimno, które będąc jej kluczowym składnikiem, pozwalają skomponować unikalną kombinację aromatu i smaku w prosty oraz szybki sposób. FITHIA nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników ani dodatków smakowych. Marka Bielmar wprowadziła dwie formuły produktu, każda w trzech odmianach:

Oleje rzepakowe FITHIA:

  • z olejem LNIANYM tłoczonym na zimno
  • z olejem z PESTEK DYNI tłoczonym na zimno
  • z OLIWĄ z OLIWEK extra virgin

FITHIA do smarowania:

  • z olejem z pestek dyni tłoczonym na zimno
  • z olejem lnianym tłoczonym na zimno
  • z olejem słonecznikowym tłoczonym na zimno

Oleje fantastycznie uzupełnią smak wszelkich potraw serwowanych zarówno na zimno jak i na gorąco. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do serów, twarogów, sałatek czy bruschetty. Świetnie skomponują się z makaronami, rybami czy mięsem.

Margaryna Fithia DYNIAFITHIA do smarowania idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju pieczywa. Sprawdzi się również jako baza do jajecznicy, na tostach czy grzankach, a dodana do ziemniaków, zmieni puree w dzieło sztuki kulinarnej. Dzięki dostępności trzech różnych smaków, przygoda z FITHIĄ stanie się okazją do niekończących się eksperymentów kulinarnych.

Celebruj z FITHIĄ proste, wyjątkowe przyjemności związane z posiłkiem.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF