Pod koniec kwietnia w menu Lodziarni Firmowych oraz w ofercie detalicznej linii Dla Koneserów pojawi się nowy smak – Lody Grycan Chrupiący Karmel. To kolejna propozycja Elżbiety i Zbigniewa Grycanów, którzy serwują już ponad 60 smaków lodów, produkowanych w podwarszawskim Majdanie według tradycyjnych, rodzinnych receptur.

Chrupiacy KarmelPodobnie jak inne smaki w ofercie marki Grycan –  Lody od pokoleń, Lody Grycan Chrupiący Karmel powstały na bazie najwyższej jakości składników: śmietanki kremówki, żółtek jaj oraz słodkiego karmelu.

– Lody są naszą prawdziwą pasją. Nieustannie pracujemy nad tworzeniem nowych smaków, a możliwość dzielenia się kolejnymi kompozycjami z naszymi Gośćmi stanowi zwieńczenie tych starań. Tym razem chcemy poczęstować ich deserem podkreślającym wyrafinowany smak karmelu dzięki różnorodnej konsystencji, którą osiągnęliśmy dodając chrupiące karmelki do kremowych lodów. Obserwujemy, że karmel jest składnikiem, który coraz częściej stanowi podstawę lodowych deserów. W naszych lodziarniach będziemy zachęcać do łączenia Lodów Grycan Chrupiący Karmel z jednym z naszych klasycznych smaków – lodami Śmietankowymi – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka marki Grycan –  Lody od pokoleń.

Lody Grycan Chrupiący Karmel dostępne będą we wszystkich Lodziarniach Firmowych, również jako składnik deserów, a także w ofercie detalicznej, wzbogacając linię Dla Koneserów – linię najbardziej wyrafinowanych smaków, wśród których znajdują się m.in. Lody Biała Czekolada, Lody Śliwka w czekoladzie, Lody Truflowe czy Lody Mocca.

Sugerowana cena opakowania Lodów Grycan Chrupiący Karmel o pojemności 500 ml wynosić będzie 10,50 zł.

– Każdy nowy smak lodów prezentujemy naszym  Klientom z prawdziwą przyjemnością, wierząc, że po raz kolejny obdarzą nas zaufaniem, a nasze propozycje przypadną im do gustu. Mamy nadzieję, że tak będzie i tym razem. Życzymy smacznego! – dodaje Elżbieta Grycan.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF