Tatarski, chrzanowy, a może czosnkowy? Który z sosów będzie najbardziej pasował do wielkanocnych potraw? Odpowiedź jest prosta – każdy!  Dlatego koneserom „dań z charakterem” Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca kremowe i wyraziste wyroby!

4

Sos Kielecki chrzanowy do jaj oraz ryb

Swój unikalny smak zawdzięcza dużej zawartości tartego chrzanu. Dzięki temu, świetnie skomponuje się z tradycyjnymi świątecznymi potrawami. Ponadto, jego jednolita konsystencja i jasna barwa nadają mu apetycznego wyglądu, który dodatkowo zachęca do skosztowania dań.

Wędliny i pieczone mięsa po tatarsku

Sos Kielecki tatarski, cechuje się gęstą i puszystą konsystencją. Drobno posiekane ogórki konserwowe, cebula, marynowane pieczarki oraz mieszanka przypraw obecne w jego składzie, dodadzą mięsom podawanym na zimno odrobinę pikanterii.

Sałatki oraz przystawki z czosnkowym akcentem

Co wyróżnia Sos Kielecki czosnkowy? Przede wszystkim delikatny, śmietanowo czosnkowy aromat. A poza tym? Bogata zawartość dodatków tj. cebula, szczypiorek, natka pietruszki oraz naturalny olejek z czosnku. Dzięki temu, wyrób świetnie urozmaica potrawy z dodatkiem świeżych warzyw.

Cena sugerowana Sosów Kieleckich: 3,49 zł/ 250 g

www.wspspolem.com.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF